Skruf

Skruf

Skruf

Skruf werd in 2003 gelanceerd als een moderne premium snus die zich richt op kwaliteit. Tegenwoordig zijn er ook veel gearomatiseerde snus in verschillende formaten en sterktes.

 

Skruf is bedoeld voor de echte liefhebber. Staat zeker bekend als een betrouwbaar en goed merk. Je vindt in het assortiment van Skruf verschillende varianten terug. De keuzes in het Skruf assortiment zijn zeer uitgebreid, er zijn vele smaken en sterktes beschikbaar. Hierdoor is Skruf een merk dat vele opties bied.

De best verkochte snus van het merk Skruf is de variant Skruf Fresh. Dit is een optie met een verfrissende smaak in combinatie met een krachtige nicotinedosis. Wanneer je hiervan houdt, is de Skruf Fresh van het merk Skruf de optie waar je waarschijnlijk het meeste plezier aan gaat beleven.

Skruf is wat snus betreft echt een merk op zich. Het het houd traditioneel haar eigen manier van het ontwikkelen van snus hierdoor wijken ze af van de andere bekende snusvarianten zoals Lyft, Killa en de rest. Skruf biedt vele mogelijkheden.

0/5 (0 Reviews)

Ben jij 18 jaar of ouder?

Om Snusking te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Or

Always enjoy responsibily.