BEDENKTIJD/RETOUR

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen.
Misschien omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, gelukkig heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren!

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag van de producten teruggestort, mits alles onbeschadigd en in goede staat ontvangen word.

De gemaakte verzendkosten bij het retoursturen en verzenden zijn kosten koper.

 

Voorwaarden

Wanneer je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en ongeopende verpakking aan Snusking.nl geretourneerd worden.

Stap 1
Om jouw bestelling retour te sturen kun je dat te doen via deze link : Contact

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.