VELO Snus


Het merk VELO is inmiddels erg bekend geworden, dit product van BAT (British American Tobacco) is de opvolger van het immens populaire merk LYFT. Wil jij je eerste VELO snus kopen? Lees dan verder in dit blog bericht en kom meer te weten over dit merk!

Waarom VELO?


Het merk LYFT staat algemeen bekend om haar kwaliteit, de nicotinezakjes van dit merk zijn een van de meest gekozen snusvarianten op dit moment. De hoge kwaliteit van dit eindproduct word gewaarborgd door hoge kwaliteitseisen, hierdoor is LYFT/VELO uitgegroeid tot een van de koplopers binnen de Snus markt. De grote variaties binnen dit merk zorgt voor een zeer breed gebied van snusgebruikers, vrijwel iedere sterkte is verkrijgbaar en dit in combinatie met de beste smaken maakt het een ijzersterk product.
Een aantal bekende smaken zijn : VELO X-freeze, VELO Urban Vibe en VELO Ice cool. Op www.SNUSKING.nl vind je alle varianten die wij aanbieden.

BAT ( BRITISH AMERICAN TOBACCO )De naam BAT zegt je misschien niet gelijk wat maar deze fabrikant is een van de allergrootste fabrikanten wereldwijd. BAT is Opgericht in 1902 en heeft inmiddels meer dan 55.000 werknemers in dienst, deze tabaksgigant focust zichzelf nu ook op nicotinezakjes en de promotie hiervan. Met hun slogan ( A better tomorrow ) proberen ze mensen te stimuleren om te stoppen met roken en over te stappen op VELO snus.
Inmiddels worden er grote campagne’s gevoerd om dit merk sterk aan populatie te laten winnen, zo zijn ze te sinds 2019 terug in de formule 1. In de Formule 1 sponsoren zij het Mclaren F1 Team, eerder was het merk LYFT te zien op de auto’s maar inmiddels is dit veranderd naar de naam VELO. Ook hebben zij een sponsordeal aangegaan met Rudimental, deze band zal het merk promoten bij live optredens. BAT heeft in een interview ook duidelijk aangegeven dat dit niet alleen geproduceerd is om meer geld te verdienen maar ook om ervoor te zorgen dat rokers stoppen met roken. Duidelijke taal spraken zij in dit interview door gewoon duidelijk te zeggen : Wat hebben wij eraan als mensen eerder sterven aan een product mocht het slechter zijn? Als mensen hier langer mee leven omdat het gezonder is dan betekend dat een langer inkomen voor ons.

Bevat de snus van VELO tabak?

De nicotinezakjes van het merk VELO zijn volledig tabaksvrij en dus legaal buiten Zweden. De nicotinezakjes zonder tabak zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Steeds meer mensen kiezen voor de nicotinezakjes zonder tabak en laten de sigaretten links liggen.

Geef een antwoord