Lyft snus bestellen

LYFT SNUS BESTELLEN.

Het bestellen van Snus en nicotinezakjes word steeds populairder, de webshops schieten de grond uit en de vraag naar deze producten blijft maar groeien. De Lyft snus bestellen is een keuze die door veel mensen gemaakt word maar waarom is het merk LYFT nou zo populair?

Om te beginnen is LYFT een merk wat zich volop richt op de wensen van de klant. De hoogwaardige kwaliteit van dit merk in combinatie met de overheerlijke smaken doet bij veel mensen al het water in de mond lopen.

De nicotinezakjes van het merk LYFT zorgen voor een langdurige nicotineafgifte en omdat er gebruik gemaakt is van het smalle formaat zakjes zitten deze ook zeer comfortabel onder de lip.

TABAKSVRIJ

Een heel groot voordeel van het merk LYFT ten opzichte van de klassieke snus is : TOBACCO FREE, oftewel een nicotine zakje zonder tabak.

De keuze om de tabak te dumpen en helemaal ‘wit’ te gaan heeft uit aantal grote voordelen. De vulling is gemaakt van natuurlijke vezels van dennen en eucalyptus dit zorgt ervoor dat de nicotinezakjes tijdens het gebruik helemaal wit blijven en geen aanslag achter laten op de tanden. De nicotinezakjes zijn ook een stuk langer houdbaar dan de klassieke snus en is het ook minder belangrijk om ze gekoeld te bewaren in tegenstelling tot de klassieke snus. Deze witte zakjes van het merk LYFT zorgen er ook voor dat er minder vocht vrijkomt dan bij normale snus hierdoor is het mogelijk om langer te genieten van de nicotine en de heerlijke smaak. 

HEERLIJKE SMAKEN

Bijna alle bekende smaken die je kunt bedenken zijn wel verkrijgbaar in de nicotinezakjes. Het merk LYFT heeft ervoor gekozen om een vrij ruim assortiment op te stellen met een aantal bekende smaken zoals : Ijskoude munt, Salmiak, Rode bessen, Limoen, Energy drink en nog vele meer. De reden dat deze producten zo geliefd zijn is dat de smaken perfect gebalanceerd zijn met de sterkte van het product, zo zorgen de ijskoude munt smaken in combinatie met een hoog nicotinegehalte voor een ijskoude sterke nicotinekick denk hierbij aan een van de bekendste varianten binnen de nicotinezakjes wereld : LYFT Freeze X-Strong.

Sterkte’s

LYFT heeft ervoor gekozen om voor iedereen een variant te ontwikkelen. in iedere categorie hebben zij een aantal varianten zitten van zwak tot extra sterk, dit zorgt er ook voor dat beginners rustig aan kunnen beginnen en dat ervaren gebruikers die eventueel willen stoppen gemakkelijk af kunnen bouwen. 

Het bestellen van LYFT is juist om deze redenen zo bekend. De echte kenners kiezen graag voor een iets duurdere variant zoals het merk LYFT maar wel met de hoogste kwaliteit nicotinezakjes.

Bij Snusking merken wij dat LYFT toch wel een van de bestsellers is in ons zeer uitgebreide assortiment waardoor dit ook zeker een product is wat wij aanraden!

Bekijk al onze lyft smaken of kies een van onze onderstaande best sellers!

Geef een antwoord